On wednesday, when the sky is blue,
And I have nothing else to do,
I sometimes wonder if it’s true
That who is what and what is who.
Winnie the Pooh
Ik ben een dromer. Ik droom graag van mooie dingen: een mooi kunstwerk, een mooie wereld, van bijzondere mensen, iets nieuws dat ik mag bedenken of realiseren, of iets eenvoudigs als een heerlijk diner.

Zo heeft iedereen zijn passies, idealen en dromen. Hoe geweldig zou het zijn als we vanuit onze passies, idealen en dromen kunnen werken, samenwerken, leven en samenleven. Passies, idealen en dromen gaan dus over de zingeving van leven en samenleven en van werken en samenwerken. Het maakt mensen breder bewust van hun innerlijke bezieling. Dit is spiritualiteit voor mij.
Elke ziel heeft een levensopdracht. die is geworteld in je droom, je ideaal of je diepste verlangen. Het gaat er in het leven om om je droom te vinden en die waar te maken. Dan motiveert en inspireert spiritualiteit en wordt het een bron van energie en creativiteit, arbeidsvreugde en levensvreugde.

Door mijn creativiteit, verbeeldingskracht en empatisch vermogen kan ik mijn dromen en de dromen van anderen vangen en vertalen naar de dagelijkse praktijk, op zo’n manier dat iedereen ziet, voelt en ervaart dat je dromen waar kunt maken. Ik doe dat als kunstenaar, als organisatieadviseur en als begeleider van startende ondernemers.