Hoe geweldig zou het zijn als kijken naar kunst een belevenis is. Dat het prikkelt, vragen oproept, boeit, verwondert, verbaast, verrast, zodat je keer op keer opnieuw wilt kijken.
Deze is van mezelf.

Kunst ontstaat vaak vanuit een emotie, een gebeurtenis of een verhaal. Zo werkt dat ook bij mij. Er ontstaan beelden in mijn hoofd, die ik vervolgens schilder of tastbaar maak in een sculptuur. Het bijzondere is dat er dan gaandeweg vaak iets anders ontstaat dan ik oorspronkelijk in mijn hoofd had verbeeld. Maar de kern van het beeld blijft. Achter de werken die ik maak zit dus vaak een verhaal. Maar moet het daar om gaan? Is het niet veel leuker als je zelf een verhaal mag bedenken, als je zelf de werkelijkheid achter mijn kunst verzint? Zo wordt kunst spannend en kan kunst inspireren. Het verandert mogelijk je blik op de wereld, en misschien op jezelf. Maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk, kunst kan en mag ook alleen maar mooi zijn. Dat kan meer dan voldoende zijn om te kunnen genieten.

Op de volgende pagina's zie je een selectie van de kunstwerken die ik heb gemaakt. Door op een kunstwerk te klikken kun je lezen of een kunstwerk beschikbaar is. Als dat zo is betekent dat je het kunt lenen of kopen. Er zijn specifieke objecten die ik niet verhuur. Dat wordt dan uiteraard aangegeven.

Veel plezier bij het kijken naar mijn kunst.